Østre Toten kommune

Informasjon om koronasituasjonen

Vi har ordnet med Norges beste turfølge for deg som skal gå tur i kulturlandskapet på Østre Toten – din digitale turguide er klar til å følge deg!

Vi ønsker å knyttet til oss frisør og fotterapeut som kan tilby beboere og andre sine tjenester fra egen salong på Labo.  

Helsestasjonstjenesten og barnehagene i Østre Toten ønsker velkommen til trygghetssirkel-kurs (Circle of Secure Parenting/COSP) for barnehageforeldre i september.

​Rask psykisk helsehjelp.

​​

15. september er frist for søkere til kulturmidler 2021. Du finner søknadsskjema her:

Tirsdag 17. august kl 18 til 20 blir det åpent møte på Kolbu skole om reguleringsplanen for Nersettunet, som er ute på høring nå med høringsfrist 1. september.

Kommunen overtok eierskapet til Øtip formelt 1. juli 2021, etter politisk vedtak i desember 2020. De ansatte har fulgt med over til kommunen, og driften fortsetter som normalt. Nå etableres det brukerråd for god dialog med brukerne. Det er også tid for å søke om bruk av kunstgress for november og desember.

Det er fortsatt noen ledige plasser på Toten Gjestegård til middag 7., 8. og 9. september for hjemmeboende over 65. Gjestegården tilbyr fatservering, dessert og middag. Påmeldingsfristen er 2. september.

Rask psykisk helsehjelp tilbyr kurs i kognitiv terapi for innbyggere i Østre Toten kommune som er over 16 år.

Sliter du med psykiske plager som lett til moderat depresjon, angst, søvn, stress og livsbelastninger, eller er pårørende til den som sliter, da er kurset et riktig tilbud for deg.