Østre Toten kommune

Informasjon om koronasituasjonen

Varselet gjelder abonnenter i området Haajen, Lensbygda og Øvre Skreien. 

...til lokalt næringsliv i Østre Toten kommune - tredje tildeling.

Ved nyttårsleite 2022 skal et nytt Totengilde arrangeres. Totengilde er lokalt prisdryss for å hedre enkeltpersoner, organisasjoner eller bedrifter – her deles bl.a. kulturpris, ildsjelpris, kulturstipend eller andre priser ut. Nå ønsker kommunen å invitere med aktører som vil bruke denne arenaen til å dele ut sine priser.

Prosjektet Den dyktige bonden inviterer til en spennende fagdag om bioenergi torsdag 23. september. Les mer i programmet nedenfor og meld deg på. Det er gratis å delta.

Vi har ordnet med Norges beste turfølge for deg som skal gå tur i kulturlandskapet på Østre Toten – din digitale turguide er klar til å følge deg!

​Rask psykisk helsehjelp.

​​

15. september er frist for søkere til kulturmidler 2021. Du finner søknadsskjema her:

Kommunen overtok eierskapet til Øtip formelt 1. juli 2021, etter politisk vedtak i desember 2020. De ansatte har fulgt med over til kommunen, og driften fortsetter som normalt. Nå etableres det brukerråd for god dialog med brukerne. Det er også tid for å søke om bruk av kunstgress for november og desember.

Helsestasjonstjenesten og barnehagene i Østre Toten ønsker velkommen til trygghetssirkel-kurs (Circle of Secure Parenting/COSP) for barnehageforeldre i september.