Østre Toten kommune

Barnehageopptak

Det er samordnet opptak for alle kommunale og private barnehager i Østre Toten kommune. Her finner du mer informasjon og søknadsskjema. Søknadsfrist: 1. mars.

Bli hodejeger du også! #finnhodet

En farsott har herjet over deler av Norge de siste årene, ute i naturen, på bygda, i tettsteder og byer - og på instagram under taggen #finnhodet. Kunstneren Christian Sunde har plassert ut små hoder på hemmelige steder – og nå kan du finne hoder plassert i Østre Toten også. Hodejakten kan begynne!

Østre Toten kulturkontor har inngått et samarbeid med Christian Sunde om plassering av hoder i kommunen. Kunstprosjektet er kalt "Hidden heads" og har pågått i flere år, og etter hvert har fenomenet spredd seg til flere deler av Norge og rundt omkring i verden. I Østre Toten finnes det over 30 hoder.

Sjekk christiansunde.kunst og taggene #finnhoodet #hiddenheads på Instagram, der finner du hint om hvor du må lete hvis du har lyst til å være med på hodejakt. Ved å følge med på instagramtaggene #finnhodet og #hiddenheads  samt kommunens facebokside kan du få hint om hvor hodene er plassert. I løpet av de neste ukene vil det komme stadige ledetråder. Noen hoder er enkelt tilgjengelig, og andre må du kanskje ut på vandring for å finne. Allerede nå ligger det ute hint om de første hodene. Snakk med andre hodejegere, og hjelp hverandre dersom du står helt fast. Dersom du trenger hjelp til å komme videre i jakten kan du kontakte kulturkontoret for ytterligere hint. Hvis du finner et hode på din vei så ta bilde, del gjerne, og tag det med #finnhodet

Kunstprosjektet har form av magisk skattejakt og oppdagelsesferd, og trigger virkelig nysgjerrigheten til små og store. Hodejakten er ytterligere en grunn til å komme seg ut for å utforske kjente og ukjente deler av bygda vår. Hodene finnes ved Mjøsa, på åsen og i tettstedene våre. Hodene er på størrelse med plommer eller druer, så kun ved å være oppmerksom og målbevisst kan du finne dem på bygninger, i trær eller på steiner.

Finn hodet!Christian Sundes kunst er fordelt over hele Norge; Han er en velrennomert kunstner med mer enn trettifem større utsmykkingsoppdrag på både private og offentlige arenaer.

Mer informasjon om kunstneren finnes på https://christiansunde.no/

Mer om #finnhodet https://christiansunde.no/%23finn%20hodet.html

#finhodet på instagram https://www.instagram.com/explore/tags/finnhodet/