Østre Toten kommune

Informasjon om koronasituasjonen

«Helt på jordet 2020» er dessverre avlyst

NY DATO: 21. august 2021

Klikk for stort bildeDen store matfesten «Helt på jordet» skulle vært arrangert for tredje gang til høsten, men ble på lik linje som alle andre store arrangement «korona-avlyst». Nå jobbes det med planer for et større og bedre arrangement, der den store familiedagen blir i Lena sentrum på Østre Toten lørdag 21. august 2021.

Selv om vi avlyser 2020-utgaven av «Helt på jordet» kan vi ikke skuffe barnehagebarna. Derfor er alle barnehager i regionen invitert til å delta i gulrotdyrkekonkurransen også i år, der vi skal kåre den største, den fineste og den rareste gulrota! Vinnerne blir offentliggjort på vår Facebook-side lørdag 22. august 2020.

«Helt på jordet» er et familiearrangement med fokus på matprodusenten som den store helten, på lokal og kortreist mat, matglede og gode smaksopplevelser med rot i grønnsakskommunen Østre Toten. Det blir et bugnende matmarked, servering, åpen gård, traktorer, maskinutstilling, infostands, aktiviteter, konkurranser, prisdryss, barnas restaurant, underholdning, «mædda helt på jordet» og mye mer.

Bak matfesten står: Mat fra Toten, Østre Toten og Kolbu bondelag, Østre Toten bygdekvinnelag, Toten bonde og småbrukarlag, Lena Handelsstands forening og Østre Toten Kommune.

Lyst til å være utstiller eller bidra? Send en epost til: marianne.boe@ostre-toten.kommune.no

Kjersti Marie Krageberg
Leder
E-post
Telefon 992 33 331
Mobil 992 33 331