Østre Toten kommune

Informasjon om koronasituasjonen

Oppdag Østre Toten med IZI-appen - lytt, lær og le!

Vi har ordnet med Norges beste turfølge for deg som skal gå tur i kulturlandskapet på Østre Toten – din digitale turguide er klar til å følge deg!

Lytt, lær og le av historiene du får på øret, mens du nyter kulturlandskap og omgivelser. Ved hjelp av din telefon og IZI-appen kan du høre lokalhistorikere og kunstnere fortelle gode historier, om spektakulære hendelser eller rett og slett om ting du ser rundt deg. Den første turen er langs Skreiabanen fra Kraby via Lena og utover mot Kolbu. Lurer du på hva prinsen av Sverige, skrekkens hus eller historien om en traktor på låvetaket handler om? Test ut appen du også, husk å velge «norsk» som språk etter å ha lastet ned - og finn turene på Østre Toten.

Vi har med andre ord lansert Østre Toten i IZI-appen, en plattform for historiefortelling! Med den kan vi kombinere utflukten eller gåturen med kunst og kulturformidling på en spennende måte - og du kan få informasjon, historier, fakta om det du ser rundt deg og kanskje litt jug også! De første turene er nå lagt ut, og mer vil komme den nærmeste tiden. Mange har bidratt med sin kunnskap og fortellerlyst - så følg med for nye turer og historiefortellere!

Søk opp izi.TRAVEL der du laster ned dine apper. Last ned, velg språk - og deretter området eller turen du vil ta. God tur!

Klikk for stort bilde 

Kjersti Marie Krageberg
Leder
E-post
Telefon 992 33 331
Mobil 992 33 331