Østre Toten kommune

Barnehageopptak

Det er samordnet opptak for alle kommunale og private barnehager i Østre Toten kommune. Her finner du mer informasjon og søknadsskjema. Søknadsfrist: 1. mars.

Seniormesse 2024

Seniormesse arrangeres på Kapp melkefabrikk torsdag 6. juni 2024.

Målet med seniormessa er å spre kunnskap og informasjon, inspirere og engasjere til et aktivt og trygt seniorliv. Det er viktig å kjenne til muligheter når en skal ivareta egen helse, trivsel og livskvalitet, og slik håper vi at messa vil bli en attraktiv møteplass.

Vi skal lage en messe for de godt voksne, hvor vi håper alle skal kose seg og ha gode opplevelser sammen med utstillere og foredragsholdere.

Bak seniormessa står ansatte fra kulturkontoret, frivilligkoordinator hjemmeboende, fysio – og ergoterapitjenesten, friskliv og brannvesenet i Østre Toten.

 

Utstillere søkes for 2024

Målgruppe for messa er innbyggere i alderen 65 år og oppover, og vi ønsker oss utstillere som har fokus på økonomi, bolig, sikkerhet, helse, trening og velvære, velferdsteknologi, kunst og kultur, trygghet, aktivitet, livsglede og deltakelse.

Har du/dere et produkt eller en tjeneste å presentere til engasjerte seniorer? Bli med og inspirer! Det kommer mange besøkende denne dagen, og som utstiller er du en viktig aktør!

  • Messa er åpen fra 13:00–17:00.
  • Pris standplass for private tilbydere: kr. 1000.-
  • Kommunale aktører, lag, organisasjoner og foreninger gratis stand.
  • Hver stand har bord ca. 80x120 cm samt to stoler.
  • • Mulighet for stand både inne og utendørs. Spesifiser hva som ønskes.
  • Har du behov for strøm, gi beskjed ved påmelding.
  • Publikumsvennlige arealer og gode parkeringsmuligheter.

Påmelding sendes på e-post til: frisklivssentralen@ototen.no innen 7. april 2024. Spørsmål kan også rettes på telefon 90 54 18 80.

Arrangør: Prosjektgruppa Seniormesse.

Vi ser fram til å møte dere på messa!

Mer informasjon finnes på Facebook: Seniormesse Østre Toten. Utstillere som er påmeldt til messa, samt annen aktuell informasjon presenteres fortløpende på denne siden.

MERK: Invitasjonen om å delta går til bedrifter og leverandører som antas å ha et relevant tilbud innen formålet med messa. Kommunen står ikke ansvarlig som kjøper av noen slags ytelser, men er kun videreformidler til besøkende av messa. Alle avtaler som blir inngått vil da gjelde mellom eventuelle kjøpere og dere som selgere, uten noen binding til kommunen.

Facebook

Seniormessa har egen Facebook-side