Østre Toten kommune

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Flere farger Gjøvik -Toten

Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik kommuner samarbeider om det multikulturelle konseptet Flere farger Gjøvik- Toten. Hovedmålgruppa for deltakelse i prosjektet er barn og ungdom i alderen 8-25 år, fra alle kulturer.

Prosjektet skal gjennom kunstnerisk virksomhet fremme samhandling og forståelse mellom ulike etniske og religiøse grupper i samfunnet, og ende ut i en forestilling som skal gi både deltakerne og publikum en opplevelse av mangfoldets muligheter.

Fargespill har en velprøvd metodikk som vi ønsker å ta i bruk for å styrke vår kompetanse som kommunale kulturarbeidere i møte med et multikulturelt samfunn. Flere farger Gjøvik- Toten skal knytte aktørene bedre sammen, kulturavdelingene, skoler, læringssenter, voksenopplæring, nav, flyktningmottak, helsestasjonene, frivilligheten og andre som jobber med eller forholder seg til integrering og inkludering i kommunene våre.

Flere farger Toten er en oppfølging av kommunens satsingsområder på integrering/folkehelse/barn og unge. Østre Toten og Vestre Toten gjennomførte et pilotprosjekt i 2017-2018. Prosjektet ble deretter videreført til et 3-årig hovedprosjekt hvor Gjøvik kommune også ble med på laget. Opprinnelig prosjektperiode gikk fra 2019-2021,men har blitt noe forsinket på grunn av koronaepidemien.

Kari Kveine
Spesialkonsulent
E-post
Telefon 97 02 04 88
Mobil 97 02 04 88