Østre Toten kommune

Snarveier

Seniormesse 2022

Seniormesse arrangeres på Kapp melkefabrikk torsdag 9. juni 2022.

Målet med seniormessa er å spre kunnskap og informasjon, inspirere og engasjere til et aktivt og trygt seniorliv. Det er viktig å kjenne til muligheter når en skal ivareta egen helse, trivsel og livskvalitet, og slik håper vi at messa vil bli en attraktiv møteplass.

Vi skal lage en messe for de godt voksne, hvor vi håper alle skal kose seg og ha gode opplevelser sammen med utstillere og foredragsholdere.

Bak seniormessa står ansatte fra kulturkontoret, frivilligkoordinator hjemmeboende, fysio – og ergoterapitjenesten, friskliv og brannvesenet i Østre Toten.

 

Spørreundersøkelse

 

Tid og sted

Seniormesse arrangeres på Kapp melkefabrikk torsdag 9. juni 2022.

Messetid 13:00 – 18:00.

Målet med seniormesse

Målet med seniormesse er å spre kunnskap og informasjon, inspirere og engasjere til et aktivt og trygt seniorliv.

Det er viktig å understreke at dette ikke er ei messe med søkelys på omsorgsperspektivet, men derimot et utstillingsvindu for hva du kan ta deg til, og ha muligheter til å fylle tida med som senior i Østre Toten.

Målgruppe

Målgruppe for seniormessa er seniorer i alderen 65 år og oppover.

Det er viktig å kjenne til muligheter når en skal ivareta egen helse, trivsel og livskvalitet, og slik håper vi at messa vil bli en attraktiv møteplass.

Arrangører

Vi som står bak seniormessa er:

Kulturkontoret, Frivilligkoordinator hjemmeboende, Fysio – og ergoterapitjenesten, Friskliv og brannvesenet i Østre Toten.

Facebook

Seniormessa har egen Facebook-side