Østre Toten kommune

Tenåringsforeldre, se her!

Foreldremagi – forståelse av tenåringen. Hvordan når du frem til ungdommen? Vi inviterer til foredrag med Hedvig Montgomery.

Hedvig Montgomery - Klikk for stort bildeHedvig Montgomery Erik Edland

Hedvig Montgomery er én av Norges mest anerkjente psykologer, og er spesialist innen familie- og parterapi. Montgomery står bak den internasjonalt bestselgende bokserien «Foreldremagi», som er oversatt til 23 språk. I samarbeid med Aftenposten har hun den ukentlige podcasten og A-magasinspalten Foreldrekoden. I tillegg har Montgomery lang erfaring med arbeid med TV-produksjoner og oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering.

Ungdommens tid

Ungdommens tid er her og nå. Ungdommens tid er en tid for å ta store steg, utforske grenser, ta risiko og finne seg selv gjennom å være med andre. Og gjennom alt dette trenger ungdommen likevel oss foreldre. De trenger å bli sett, de trenger rammer, men likevel frihet og tillit. Ungdommen trenger å høre til – både hjemme og der ute. Å være en trygg havn for sine tenåringer krever at du som forelder holder tilbake ryggmargsrefleksen å vite best eller kjefte før du har hørt hva ditt barn egentlig har opplevd. Lytt først, uten å fordømme. Da er du i posisjon til å gi ekte råd. Råd som kan bli hørt, brukt og er verdifulle for ditt barn. Dette foredraget vil lede deg som tenåringsforelder gjennom den vanskelige tiden rundt tenåringsfasen. Vi vil snakke litt om hva som skjer med barnet i tenårene, og hvordan du best kan tilrettelegge for at din tenåring skal finne seg selv.

Tid og sted

  • 9. februar 2023 kl. 18:30 – 20:30
  • Skreia kulturhus
  • Dørene åpner kl. 18:00, kaffe og Totenkringler serveres
  • Foredraget er gratis

Påmelding

Det er ikke lenger mulig å melde seg på. Alle de 280 plassene vi la ut i går er nå reservert.