Østre Toten kommune

Snarveier

Sykle til jobben 2022

Også i år inviterer Østre Toten kommune alle over 15 år som bor eller jobber innenfor kommunegrensene til å delta gratis i årets Sykle til jobben-aksjon, som starter 19. april. All aktivitet teller, og alle kan delta – enten du faktisk sykler til jobben, går deg en tur eller har en aktiv pause på hjemmekontoret.. Påmeldingen åpner 2. februar.

All aktivitet teller - uansett når og hvor

Gjennom «Sykle til jobben»-kampanjen ønsker Østre Toten kommune å gi alle en ekstra motivasjon til å være fysisk aktive i hverdagen. Derfor er det gratis å delta for alle som bor her eller jobber i bedrifter i kommunen.

Hjemmekontor er ingen hindring. Kampanjen handler ikke om hvordan du reiser til og fra jobben, men om hvor aktiv du er – når som helst på døgnet, der du er. Derfor kan du delta uansett om du er student, arbeidsledig, pensjonist, eller er i jobb – med eller uten hjemmekontor.

All aktivitet teller, enten du går til butikken, trener fotball eller i treningsstudio på fritiden, eller tar en topptur på Totenåsen.

Du får poeng for minst 30 minutters sammenhengende aktivitet; inntil 3 poeng daglig. Aktivitetene kan enkelt registreres på Sykle til jobbens nettside, eller gjennom treningsappene Strava eller Polar.

Meld deg på i dag!

Påmeldingen til kampanjen er åpen, så vi oppfordrer alle til å melde seg på allerede i dag!

Du kan delta individuelt, eller på lag med maks fem personer sammen med venner eller kolleger. Hvis større grupper skal delta samlet, må de registrere seg som egen bedrift.

I Sykle til jobben-kampanjen er er det lagt godt til rette for en uhøytidelig kamp mellom bedrifter, eller internt mellom avdelinger.

På kampanjens nettside kan du hele tiden følge med på hvordan du, ditt lag eller din bedrift ligger an i forhold til andre i kommunen og ellers i landet.

Utfordringer og premier

Du kan melde deg på når som helst i kampanjeperioden. Mens kampanjen varer trekkes det ukentlige premier blant alle som deltar nasjonalt, og for egne utfordringer du kan delta i underveis. Les mer om dette her.

Vi oppfordrer også bedrifter til å opprette interne premier.

Mer informasjon