Østre Toten kommune

Kvier du deg for å ta koronavaksinen?

Ønsker du å vaksinere deg mot korona, men har utfordringer som gjør at dette er vanskelig for deg? Er du redd for sprøyter, har sosial angst, eller har du utsatt vaksineringen av andre grunner?

Vi vil gjerne at alle innbyggere i Østre Toten skal få mulighet til å ta vaksinen, men vi vet det av forskjellige grunner er vanskelig for noen.  Derfor har vi nå et nytt tilbud for deg som trenger det, for å gjøre deg trygg og for at det skal bli lettere for deg å ta vaksinen.

Du vil få personlig oppfølging av vår vaksinatør Hanne, som har lang erfaring blant annet som helsesykepleier.  Du kan prate med henne om hva som er vanskelig for deg og hva slags tilrettelegging du trenger, enten på telefon eller ved at dere møtes der du bor. Hvis det er nødvendig, kan hun også sette vaksinen hjemme hos deg stedet for på vaksinesenteret.

Tilbudet gjelder både voksne og barn.

Hvis du har lyst til å snakke med Hanne for å få hjelp til å kunne ta vaksinen, kan du ringe oss på telefon 469 28 214 (mandag til fredag 08.30-15.30). Hvis du kjenner andre som trenger hjelp, er det fint om du forteller dem om denne muligheten.

Hvis du trenger litt ekstra hjelp for å ta koronavaksinen, kan du snakke med Hanne.