Østre Toten kommune

Informasjon om koronasituasjonen

Bli med som arrangør av Totengilde 2022

Ved nyttårsleite 2022 skal et nytt Totengilde arrangeres. Totengilde er lokalt prisdryss for å hedre enkeltpersoner, organisasjoner eller bedrifter – her deles bl.a. kulturpris, ildsjelpris, kulturstipend eller andre priser ut. Nå ønsker kommunen å invitere med aktører som vil bruke denne arenaen til å dele ut sine priser.

Totengilde ble arrangert første gang i 2020, og da var både Nordea og idrettsrådet med. Nå går en åpen invitasjon på nytt ut til næringslivet og frivilligheten om å bli med å skape det neste Totengildet.

Ved å samle prisutdelere og prisvinnere på denne måten klarer vi å lage en mye større feiring, og hedre mottagerne på en hyggelig og samlende måte. Det blir mere fest og større stas – og bygda vil stå samlet bak rekken av fortjent oppmerksomhet, heder og ære. Ønsket er å lage en høytidelig ramme rundt arrangementet. Det er kulturkontoret som koordinerer Totengilde, og om noen vil være med er det bare å ta kontakt.

Nominasjonene kan starte
Har du forslag til hvem som skal får kulturprisen, eller ildsjelprisen? Nå starter nominasjonsprosessen. Ungdommer er hjertelig velkomne som søkere til kulturstipend. Informasjon om dette finner du på kommunens hjemmeside her. Frist for nominasjoner og søknader er 15. november 2021.