Østre Toten kommune

Snarveier

Bli med på Norges største aktivitetskampanje!

For fjerde år på rad inviterer vi alle over 15 år som bor eller jobber innenfor kommunegrensene til å delta gratis i Sykle til jobben-kampanjen, som starter 3. mai. Påmeldingen er nå åpen.

Gjennom å gi gratis deltakelse i «Sykle til jobben»-kampanjen ønsker kommunen å gi alle en ekstra motivasjon til å være fysisk aktive i hverdagen.

All aktivitet teller - uansett når og hvor

Alle typer aktivitet teller, og alle kan delta – enten du går deg en tur, har en aktiv pause på hjemmekontoret eller faktisk sykler til jobben. Du kan også danne et lag på arbeidsplassen eller privat. 

Kampanjen handler ikke om hvordan du reiser til og fra jobben, men om hvor aktiv du er – når som helst på døgnet, der du er. Derfor kan du delta uansett om du er student, arbeidsledig, pensjonist, eller er i jobb – med eller uten hjemmekontor.

Går du til til butikken, tar med ungene på en sykkeltur langs Mjøsa, eller går en måneskinnstur med kjæresten på Totenåsen? All aktivitet teller med i kampanjen.

Du får poeng for 30 minutter eller mer sammenhengende aktivitet - inntil 3 poeng daglig. Aktivitetene kan enkelt registreres på Sykle til jobbens nettside, eller gjennom treningsappene Strava eller Polar.

Meld deg på i dag!

Påmeldingen til kampanjen er åpen. Vi oppfordrer alle til å melde seg på allerede i dag! Østre Toten ligger inne som "gratiskommune".

Når du har meldt deg på, velger du hvilken bedrift du jobber i. Hvis din arbeidsplass ikke ligger inne, velger du "Registrer ny" nederst på siden. Når bedriften er opprettet, kan du velge å registrere ditt eget lag under bedriften.

Du kan delta individuelt, eller på lag med maks fem personer sammen med venner eller kolleger. Hvis større grupper skal delta samlet, må de registrere seg som egen bedrift. 

I Sykle til jobben-kampanjen er er det lagt godt til rette for en uhøytidelig kamp mellom vennegjenger, eller internt mellom avdelinger i en bedrift.

På kampanjens nettside kan du hele tiden følge med på hvordan du, ditt lag eller din bedrift ligger an i forhold til andre i kommunen og ellers i landet.

Utfordringer og premier

Du kan melde deg på når som helst i kampanjeperioden. Mens kampanjen pågår trekkes det ukentlige nasjonale premier for alle deltakere, og for egne utfordringer du kan velge å delta i underveis. Les mer om dette her.

Vi oppfordrer også bedrifter til å opprette interne premier.

Mer informasjon